FRANCHISE

FrANCHISEN BIJ JOHNNY'S

JOHNNY'S ZOEKT FRANCHISENEMERS

Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland.  Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en is 100% halal.

FRANCHISING SUCCES

Vanuit het hoofdkantoor worden franchisenemers in veel facetten ondersteund. Zo ontzorgen we onze ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing. Johnny’s Burger is sterk vertegenwoordigd op de populaire Social Media platformen en er wordt actief geadverteerd doormiddel van online en offline media. 

Iedere nieuwe vestiging wordt meteen nadrukkelijk op de kaart gezet door een spetterende openingsactie. Ervaring is dat de ondernemer hierdoor meteen een vliegende start maakt. Daarnaast ondersteunt  het hoofdkantoor de franchisenemers in local store marketing. 

Binnen Johnny’s Burger Company zijn er franchise consultants en operations managers die 100% gefocust zijn op het ondersteunen van de ondernemers. Zij adviseren op alle facetten van de formule en het ondernemerschap. Zodat we voor, door en met elkaar groeien. Daarom zijn wij, en blijven wij, de nr. 1 hamburger take-away & delivery formule van Nederland.

VOORDELEN VAN JOHNNY'S

  • U biedt in uw gemeente een (nieuwe) service aan met de lekkerste originele, American style hamburgers.
  • U krijgt uw eigen verkoopplatform op johnnys.nl.
  • Extra inkoopvoordeel bij onze eigen groothandel.
  • Afspraken met leveranciers worden centraal gemaakt voor extra inkoopvoordeel.
  • De landelijke marketing van het concept wordt door het hoofdkantoor geregeld.
  • Het hoofdkantoor biedt allerlei mogelijkheden om ook lokale marketing toe te passen, zoals een eigen marketing portaal.
  • Zowel in grote als in kleine gemeenten is Johnny’s Burger erg winstgevend gebleken.
  • Ondersteuning en begeleiding bij het aanhuren van een pand incl. turn-key oplevering.

Stuur een mail naar franchise@johnnys.nl voor vragen en meer informatie.