Jouw bestelling

Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Uit voorzorg en voor optimale hygiĆ«ne, vragen we je zoveel mogelijk online of per pin te betalen. 

Who is Johnny’s?

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Onze burgers zijn gemaakt van 100% traceerbaar rundvlees, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Één van onze unieke kenmerken is dat het vlees gegarandeerd Halal is, waardoor onze doelgroep groter is dan andere formules.

 

We groeien hard, zowel in aantal vestigingen als op het hoofdkantoor. Onze ambitie is om eind 2019 ongeveer 30 vestigingen door heel Nederland te hebben. In 2020 willen we dit uitbreiden met nog meer vestigingen naar landelijke dekking. Dit kunnen we niet alleen, we hebben jou nodig!

 

Can you handle Johnny’s Burger Company?

Samen kunnen we Johnny’s Burger Co. uitbouwen tot een succesvolle formule! We zoeken franchisenemers door heel Nederland, dus er is altijd een mogelijkheid in een regio van jouw voorkeur.

 

Are you the new Johnny?

Ben je bereid hard te werken, stressbestendig en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Hebben hospitality en service geen geheimen voor je en ben je op zoek naar een fantastische uitdaging? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Overige eisen:

  • Benodigd eigen kapitaal van minimaal € 50.000.
  • Ervaring als ondernemer of filiaal manager.

 

Waarom Johnny’s?

  • We vragen een relatief lage éénmalige entreefee.
  • Genoeg ruimte voor meerdere vestigingen.
  • Meegroeien met het succes.
  • Begeleiding van onze formulemanager.
  • Relatief lage investering t.o.v. andere food concepten.

Ben je geinteresseerd in franchising bij JBC en denk je de vereisten te hebben om een ondernemer te worden en een eigen vestiging te starten, neem contact met ons recruitment team op!

Stuur een mail naar franchise@johnnys.nl voor vragen en meer informatie.