WHO'S JOHNNY?

THE LEGEND

JOHNNY'S FAMOUS BURGERS

Bedacht in Amerika door de legerkok Johnny

Johnny’s Burger Company kwam in 2011 als Shop-In-Shop formule naar Nederland en is sinds 2014 volledig actief als franchiseformule. Inmiddels is Johnny’s Burger Company de snelst groeiende hamburger formule in Europa met bijna 50 vestigingen.

JOHNNY'S BEROEMDE BURGERS

187th Infantry en 101st Airborn Division

De Nederlandse oprichter was op zoek naar een leuk concept om in Nederland uit te kunnen rollen. Veel foodconcepten konden al aan huis worden bezorgd, maar een goede hamburger was nergens te vinden. Tijdens zijn zoektocht hier naar in Amerika vond hij een geweldige lekkere hamburger delivery in Las Vegas en hij raakte bevriend met de eigenaar. Deze man vertelde hem een ​​verhaal over de speciale hamburgers die ze maakten dankzij een oude soldaat genaamd Johnny. Hij was beroemd geworden dankzij de hamburgers die hij tijdens de oorlog in Vietnam maakte voor zijn kameraden. Johnny diende namelijk in de 187th Infantry en 101st Airborn Division van het Amerikaanse leger.

DE HAMBURGER HILL-LEGENDE

Johnny’s Canadese familie richtte in 1967 de door hun familie gerunde Amerikaanse hamburgertent op. Dit was slechts een jaar voordat Johnny in het leger ging. Het Amerikaanse leger nam in 1968 ruim 30.000 Canadese mannen op die in Amerikaanse uniformen schouder-aan-schouder in de tunnels van Cu Chi en Khe Sanh meevochten. Johnny was een van hen, zijn hamburgervaardigheden maakten hem echter een ​​legendarische kok voor de soldaten achter de linies. De meesten van hen hebben Johnny nooit gezien maar kenden wel zijn hamburgers. Sommigen vermoeden zelfs dat de slag om Hamburger Hill door de 187th Infantry in 1969 zo zijn naam kreeg.

100% RUNDVLEES

zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Een hamburger is pas een hamburger als hij de echte Amerikaanse smaak heeft, daarom ontwikkelde Johnny een eigen, uniek recept van op smaak gebracht 100% rundvlees. Er zijn slechts natuurlijke kruiden toegevoegd die alleen Johnny kent en ook altijd Johnny’s Burger Company geheim zal blijven.

THE BIGGEST BURGERS IN TOWN

Amerikaanse porties

Met onze hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Het zijn niet alleen de grootste hamburgers die je kunt bestellen, ze zien er natuurlijk heerlijk uit en smaken fantastisch! Uiteraard zijn de porties Amerikaans, genereus en helemaal compleet. Wij hebben vele hamburger-liefhebbers hun eigen gevecht zien houden met de grootste Johnny’s hamburgers van 200 gram 😉

Menu